Pilih jam tangan kinétik (Automatic) atawa lalajo accu (quartz)?

Loba biontimers aya anu nanya urang coba keur ngabahas kaunggulan jeung kalemahan tina prosés-mesin arloji ieu … batré Ato matic .pilih hah?
Coba we mesek sababaraha hal ngeunaan prosés-mesin ieu, mangga biontimers ngabandingkeun kaunggulan sorangan sarta kalemahan tina prosés-jam tangan mesin ieu … ..but mangga maap lamun tétéla loba kasalahan Ato tau sadaya baseball sacara ti urang … jadi disarankan yén urang dibahas mo dieu khusus keur replica urang jam tangan … jadi teu nyaho d klo pikeun anak ori …  tokojamtanganfashion.com

Mesin batre (quartz)
Jinis mesin nu arguably hiji geus pisan ilahar banged sakali (polder saeutik hyperbole …), ampir unggal Ato nonton meureun leuwih ti 80% tina arloji keur dijual di pasar pasti make batu leutik nu ngaran batré ….. ranging ti jam nu goceng harga, ceban, ampe jutaan ….
Harga Batrenya relatif murah, ranging ti ceban harga, noban ampe nu bagusan saeutik ngeunaan goban …. pasti ngomong rék diajak harga jeung kualitas brand tangtu ketahanan …
Mesin quartz ngabogaan durability cukup alus dina sagala kaayaan cuaca, kalembaban jeung suhu ambient, kitu ogé ama leuwih stabil nu ngaran shock ga Ato tumbukan musibah. Pikeun lalawanan batré sorangan biasana kira-kira 1-3 taun, sakali deui gumantung kana brand jeung harga. Tapi nu kudu wajib Kudu diinget ama kudu make ieu jam jam quartz ….. batré klo geus abiz …. teu dibiarin jam jadi pintonan disimpen Ato Ato wrote dina kaayaan bantal deui dimasupin dikotaknya ….. kenafffa?
Di karaton aya sél batré nu batré-jeung waktu, suhu, de el el bisa ngalembereh Ato Istilah leacking. Sél nu aya di karaton batré ieu bisa corrosive ka mesin arloji urang. Jadi klo sél ieu kaluar batre nepi ka urang ….. akibat? Anjeun nyaho hiji …
Jadi, urang lalajo klo dah abiz batrenya … langsung diganti batré anyar make tipe hade, Ato langsung minimal urang narik batrenya urang jam … mangka discharged tuh batré … sugan disimpen …. sabab leacking éta kénéh bisa lumangsung jeung lamun kontak leungeun jeung siap-nyiapkeun …. wrote gatel-gatel.
Tipe Klo mesin nu arguably salah sahiji ga mo ganggu ngarobah batré … tinggal saeutik ngocok dah jam tuh cohabited deui … sumawona diondang ngocok pangeboran … he3x. Jinis ieu jam mesin pamakean ga sadaya merek … kitu mungkin … mangka deui meureun ya..jam jeung mesin ieu téh pohara rentan ka dampak. Ieu salah sahiji kelemahan ti jam tangan jeung jenis ieu mesin matic.
Mesin ieu ngabogaan résistansi kurang alus pikeun parobahan cuaca kaayaan, kalembaban jeung ambient suhu, sarta pasti saprak mesin nu sensitip pisan ka Manten … mangka mesin matic ieu ama rawan nu ngaran clash …. kitu, nyieun make jam engine matic..kudu ati2 enya … teu slam-slam, dipentogin ka tembog Ato nyieun likes naek motor jatoh … teu nepi ka jam ieu babarengan ama (jadi klo murag tina motor, dipiceun salaku loba nu jéntré jam saméméh enya .. .he3x … huh salah? anu jadi loba nu jéntré teu nepi ka jatoh …. enya enya lah … enya enya enya waktu …).
Pikeun meuli nu anyar jam matic, kudu fished kaluar ku cara maké di maticnya kenop diputer …. enya +/- 3-10 menit lah (bisa bari dhikr ogé tuh …) … fungsi pikeun eusian daya engine maticnya .. .biar leuwih awet goyang … mean muternya ….

U-Boat Rubber Black-Red Crono Jalan No IDR 385rb perpcs (4,7cm)
Keur mesin jenis ieu umumna geus tahan matic ngeunaan 10-70 jam tanpa gerak (ie klo winder ga ditaro aja..statis dipake..ga keuna kana … Anjeunna nyandak ngeunaan 10-70 jam nepi ka pamustunganana keabisan daya n d jeung kasuksésan) . Résistansi Hal ieu gumantung kana mesin n brand h jeung perlakuan awal anak. Tapi sieun teu, jam klo ente matic d, tinggal goyang wrote Ato puter maticnya kenop … dijamin ngéléhkeun jam deui tuh.

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Tak Berkategori. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s