Paham Otomatis jam tangan

W.BVL_.202.BR-2

Jam tangan otomatis nu arloji lumaku kalayan teu make daya batre, tapi make kakawasaan ti leungeun gerakan nu wearer panarima dirobah jadi hiji bentuk énérgi nu flowed (atawa disimpen) ngaliwatan mékanisme saperti per. Arloji Jadi biasana otomatis tangible kandel ti jam biasa, sabab di jerona ngandung pakakas mékanis Alatan pikeun mindahkeun jam ku cara otomatis Paham tokojamtanganfashion.com

Jam Otomatis bisa salamet (masih pindah) pikeun 3 poe bari teu dipaké. Di na hal jam otomatis ieu paéh, mangka urang euy kudu dipindahkeun deui (ngocok, atawa maké deui jeung pindah normal). Jam tangan otomatis ayeuna geus boga sababaraha nurun tina mékanisme relays otomatis / nonton winders, nu bakal cocog jam deui ka waktu ayeuna.

Di dieu urang bisa nyaho ngeunaan jam tangan otomatis, urang teu kudu ngaganti batré bingung kawas jam anu ngagunakeun aki. Tapi aya hiji aral lalajo otomatis ieu téh teu sambel atawa digolongkeun alatan engine atawa mékanis di jerona nu sensitip pisan ka dampak jeung shock jeung leuwih hargana pasti leuwih mahal batan wristwatch teratur.

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Tak Berkategori. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s