Olahraga panjelasan Kw1 KW2 Kw Super Lan Original

E.RIC.2.H
Kita kabeh kudu wis krungu Mbok kita asring Term barang kw. Iki syarat-syarat umum digunakake ing njlentrehke ing kualitas uga minangka “status” produk. Nanging ora ngerti yen kualitas barang terbagimenjadi 4 punika “KW2”, “KW1”, “KW Super”, “Original. Ngisor aku bakal nerangake pangertèn saka papat ersebut kualitast

KW2: Iki kualitas paling saka penulis produk.Bahkan uga wis krungu kaping pirang-pirang ana ing sangisoring kualitas KW2, yaiku KW3. Sejatine, KW2 digawe dening pihak katelu, karo materi sing adoh ing ngisor iki Original ing. Worth kang lagi nyimak tho, kualitas produk iki ora kudu asli, minangka sing paling saka sawijining barang sing “fabricated” utawa “ridiculous”. jual jam tangan

Bahan 1st: kualitas wis passable Ngartekno dibandhingake KW2 utamané KW3. Padha karo KW, kualitas produk iki karo ora belumtentu asli. Saiki kualitas produk sing paling ing dikarepake ing pasar. Kualitas wis luwih saka cukup, designs kang beda-beda, lan terjangkau prices sawetara saka alasan.

KW Super: Produk karo kualitas iki bisa ngandika dadi “meh padha” kanggo barang asli (original). Malah adabeberapa produk nggunakake bahan padha. Bentenipun dhasar KW-KW KW Super karo wong iku kualitas lan kualitas prodhuk ora SURE asli.

Original: Temenan, iki produk karo kualitas produk ORIGINAL utawa ing tembung liyane langsung digawe dening pihak ngangap. Nanging ora kokwaca kualitas Original luwih saka KW. Elingi, iki kabeh babagan “status”. Ana produk karo Palang mangan tandur = Original nanging kualitas isih kurang saka KW

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Tak Berkategori. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s