Meaning Wearing Wrist Watches in Kanan

Nalika katon, paling wong biasane nganggo wristwatch ing sisih kiwa. Teknis, iku dimaksudaké sing ana apa-apa ing astane tengen lan kang bakal ngganggu gerakan.

Kajaba iku, amarga asring digunakake kanggo mindhah, wedi Watches bisa rusak yen rusak ing tangan tengen, contone, hit soko. Akhire, wong uga seneng nganggo kang nonton ing tangan kiwa .. tokojamtanganfashion.com

Nanging, ana sawetara wong mikir luwih ngagem watch ing sisih tengen tangan diwenehi sing ana tradhisi Nabi Muhammad kang nganjurake kanggo tengen precedence ing syarat-syarat kaluhuran.

unduhan (8)

Saliyane ing bantahan saka alesan, ana sawetara wong sing mutusaké kanggo nyandhang watch ing tangan kiwa minangka netepake sikap utawa kode. Ayo dadi ngomong ing lingkungan militèr, istilah technical ‘Panganggo mirsani tengen’ lan ‘ngiwa-user mirsani.

Kasebut, wong sing nyandhang Watches ing sisih tengen punika code for sing ing sih saka Umum Wismoyo Arismunandar lan wis dadi simbol saka militèr anti-Soeharto.

Ing wektu iku, ora ngandel Soeharto kanggo Wismoyo, miturut sumber ing militer, amarga masyarakat umum sarujuk karo tampilan sing Soeharto wis dawa banget ing dhingklik daya.

Pangguna istilah mirsani sisih tengen cukup mboten umum bali macet nalika Panglima TNI tokoh Moeldoko Kawigaten ing kang nonton sing pilihan cukup mewah. A media Singapore, Mothership.SG, ngrembag rasa Moeldoko mirsani sing atusan biaya yuta kira-kira antarane mayuta-yuta dolar.

Ing sawetara potret sing sumebar sing, katon Moeldoko tresnani saka ngagem watch ing bangkekan tengen. Miwiti saka nekani rapat ing House to ketemu karo Perdana Menteri Singapura, Lee Hsien Loong, ing 25 November, 2013.

Nanging, iku ora dikenal persis apa Kesenengane wong lair ing Kediri 56 taun kepungkur iki nganggo watch ing sisih tengen mung pakulinan utawa statement sikap.

Iklan
Pos ini dipublikasikan di Tak Berkategori. Tandai permalink.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s